Neuigkeiten:

SMF - Just Installed!

Hauptmenü

Bir mobil, bir təsadüf, bir gülümsəmə

Begonnen von choetmoa.m.t.hich, Jun 01, 2026, 08:06 NACHMITTAGS

Vorheriges Thema - Nächstes Thema

choetmoa.m.t.hich

Həmin gün işdən çıxanda avtobus dayanacağında dayanmışdım. Avtobus gecikirdi. Yanımda bir qarı dayanmışdı, əlində ağır bir torba. Kömək etdim torbasını avtobusa qədər aparmağa. Qarı "sağ ol, oğlum" dedi, "Allah sənə şans versin". Gülümsədim. Avtobusa mindim, oturdum pəncərə kənarında. Düşündüm "bəlkə həqiqətən də bu gün şansım olar?". Birdən telefonumun ekranı işıqlandı – bir mesaj gəldi. Dostum yazmışdı: "mostbet mobile-dən istifadə edirsən? Mobil proqram çox rahatdı, yüklə bax". O vaxt fikir vermədim. Amma sonra... avtobusda yolda vaxt keçirmək üçün qərar verdim yükləyim.

Axtardım mostbet mobile yazıb. Proqramı tapdım, endirdim. Qurulum bir dəqiqə çəkdi. Açdım, qeydiyyatdan keçdim – nömrə, ad, parol. Təsdiq kodu gəldi, yazdım. İçəri girdim. Balans sıfır idi. Düşündüm "20 manat yatırım, görək nə olur?". Kartımda 40 var idi – normal gün idi. Yatırdım 20 manat.

Oyunların içində gəzirdim. Gözüm bir oyuna ilişdi – "Fire Strike". Od, alov, qığılcımlar. Qaydaları oxudum: üç eyni simvol düşəndə mükafat. Başladım oynamağa. Avtobus getdikcə mən oynayırdım. Hər fırlanma 1 manat. Oynadım, oynadım, balans 20-dən 15-ə, 15-dən 12-yə. Dayanacaqda qarı düşdü, mənə bir daha "sağ ol" dedi. İçimdən "bəlkə onun duası işləyər?" dedim. Yenə oynadım. Balans 12-dən 8-ə düşdü. Sonra 5-ə. Artıq evimə yaxınlaşırdım. Düşündüm "son 5 manatı atım, evə qədər bitsin". Mərci 5 manat etdim. Fırlanır, dayanır – üç alov bir xəttə düşdü. Ekran qızardı, odlar alovlandı. Balansıma baxdım – 85 manat. Oturduğum yerdə gülümsədim. Avtobusdakı adamlar mənə baxırdı, yəqin ki "bu niyə gülür?" deyə düşünürdülər.

Evə gəldim, dərhal 70 manatı çıxartmaq üçün əmr verdim. Balansda 15 qaldı. Onu oynamağa davam etdim, kiçik mərclərlə. Oynadım, oynadım, balans 15-dən 22-yə qalxdı, sonra 18-ə düşdü. Dayandım. 18-i də çıxartdım. Ümumi qazanc – 88 manat. Həmin gecə arvad gələndə dedim: "Bax, bu gün avtobusda qarıya kömək etdim, o da mənə dua etdi, mən də mostbet mobile oynadım, qazandım". Arvad güldü, dedi "qarıların duası qəbul olur demə". Mən dedim "göründüyü kimi".

Üç gün sonra pul kartıma gəldi. O pulun 50 manatına arvada çiçək aldım, 30 manatına uşaqlara oyuncaq, qalanı ilə özümə siqaret aldım. Xeyirxahlığın mükafatı, deyə bilərsiniz. Həmin qadının duası mənə şans gətirdi. Və ya sadəcə təsadüf. Bilmirəm. Amma bilirəm ki, o gün xoşbəxt idim.

İndi hərdən avtobusda, metroda, ya da işdə fasilə vaxtı açıram mostbet mobile proqramını. Mobil versiya çox rahatdır – heç bir ləngimə yoxdur, hər yerdə oynaya bilirsən. Dayanacaqda gözləyəndə, növbə duranda, nahar fasiləsində – bir neçə dəqiqəyə oynayırsan. Amma qaydalarımla: maksimum 10 manat, maksimum 15 dəqiqə, yalnız boş vaxtda. Çünki mən bir şey başa düşmüşəm – mobil oyunlar həyatın mərkəzi olmamalıdır. Onlar sadəcə bir əyləncədir, bir fasilədir. Avtobusda bir neçə dəqiqə, metroda bir neçə fırlanma – nə çox, nə az.

Bu hekayəmi ona görə yazdım ki, insanlar bilsin – bəzən ən kiçik xeyirxahlıq ən böyük şansı gətirə bilər. Mən o qarıya sadəcə torbasını daşımağa kömək etdim. O da mənə dua etdi. Həmin gün mostbet mobile oynadım, qazandım. Əlaqə varmı? Bilmirəm. Amma xoşuma gəlir elə düşünmək. Düşünmək ki, yaxşılıq həmişə qayıdır. Bəzən pul kimi, bəzən şans kimi, bəzən sadəcə bir təbəssüm kimi. Mən qaytardım. Və indi hər dəfə avtobusda o qarı kimi birinə kömək edəndə, içimdən deyirəm: "bəlkə bu da mənə şans gətirər". Və hərdən gətirir də. Həyat budur – kiçik anlar, böyük sevinclər. Sağ olun, mənim nağılım budur. İndi gedim, avtobus gəlir. Yeni bir gün, yeni bir şans. Bəlkə yenə bir qarı, yenə bir dua. Mən hazıram. Həmişə.

Untitled

Impressum